Boka föreställningen
15416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15416,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
Om föreställningen

Spår i skogen vill omsätta insikten att människan är en del av allt levande i praktisk handling, och genom scenkonst möjliggöra för människor att uppleva den känslomässigt.

Föreställningen blir ett collage av tankar, känslor, samtal och ögonblick. Det framförs med hjälp av text, bild, ljud och rörelse. På scenen medverkar en dansare och två skådespelare som kommer leda publiken genom föreställningen där publiken deltar som representanter för människan som art.

Medverkande: Dasha Nikiforova, Inger Kolterud, Tomas Granehag
Regi och manus: Åsa Back
Produktion och manus: Emma Löfström
Scenografi och kostym: Caroline Romare
Ljuddesign: Martin Öhman
Ljus- och videodesign: Johan Hebbe

Åldersgrupp: Vuxna och ungdomar
Maxpublik: 75 personer (eller enligt överenskommelse beroende på lokal)
Typ av spelplats: Bygdegård, blackbox, annan typ av större sal eller scen med tillräckligt stor yta.
Längd: ca 90 minuter

Teknisk rider hittar du här.

Turnéperiod: oktober 2024 eller enligt överenskommelse

Pris: 5000 kr
Ett antal föreställningar subventioneras av Postkodstiftelsen. När de subventionerade är slutsålda säljs föreställningen enligt ordinarie pris; 18500 kr exkl. resa, logi och traktamente.

Kontakt för bokning och frågor:

Emma Löfström
emma@spariskogen.se

Vi ställer frågor om människans relation till andra arter – hur är det möjligt att leva i samspel med naturen i ett samtida sammanhang?