Boka föreställningen
15416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15416,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
Om föreställningen

En stadsbo med klimatångest kommer till farmors by för att rädda naturen från människan. I mötet med platsen inser hon att människan i alla tider har lämnat spår i skogen. Ibland blir de oåterkalleliga.

Längs vägen möter hon insektsexperter, skogshuggare, stenar och kor. Ett syskonpar tycker olika om skogen och ingen vet hur vi egentligen ska leva i framtiden.

Humor blandas med allvar när en dansare och två skådespelare leder publiken genom en föreställning där publiken deltar som representanter för människan som art.

Medverkande: Dasha Nikiforova, Hans Sandquist, Inger Kolterud
Regi och manus: Åsa Back
Produktion och manus: Emma Löfström
Scenografi och kostym: Caroline Romare
Ljuddesign: Martin Öhman
Ljus- och videodesign: Johan Hebbe

Åldersgrupp: Vuxna och ungdomar
Maxpublik: 75 personer (eller enligt överenskommelse beroende på lokal)
Typ av spelplats: Bygdegård, blackbox, annan typ av större sal eller scen med tillräckligt stor yta.
Längd: ca 90 minuter

Teknisk rider hittar du här.

Turnéperiod: oktober 2024 eller enligt överenskommelse

Pris: 5000 kr
Ett antal föreställningar subventioneras av Postkodstiftelsen. När de subventionerade är slutsålda säljs föreställningen enligt ordinarie pris; 18500 kr exkl. resa, logi och traktamente.

Kontakt för bokning och frågor:

Emma Löfström
emma@spariskogen.se

Vi ställer frågor om människans relation till andra arter – hur är det möjligt att leva i samspel med naturen i ett samtida sammanhang?